Liesbeth

Liesbeth is een schrijver. Of beter, ze is bezig een schrijver te worden. Daartoe is ze bewust, stapje voor stapje naast de gemeenschap gaan staan, de omgeving die haar zodanig afknelde dat ze al vroeg besloot dat ze daar niets te zoeken had. Als ze 18 is gaat ze weg uit haar dorp. Geheel volgens plan, met medeweten van iedereen die zich dan nog wel in haar buurt bevindt: haar ouders, haar broer en haar ongelukkige, maatje Nader, die nergens op zijn plaats is. Lieve, arme Nader. 

Liesbeth is anders, anders dan iedereen in het dorp, maar dat is voor haar geen issue. Ze is zichzelf en dat is voor haar net zo vanzelfsprekend als het voor de mensen om haar heen vervreemdend en misschien ook wel een beetje bedreigend is.  

01 De Dorpsstraat.mp3Jong, maar opgeruimd,   zelfverzekerd en voor de duvel nog niet bang ... Liesbeth zoekt het avontuur en vindt het. Op onverwachte plekken, in onwaarschijnlijk gezelschap. De zoektocht naar een plek om voorlopig te wonen brengt haar uiteindelijk op een scheefliggende woonboot, een drijvend kraakpand. Haar kamer is al ingenomen. Wat er voor haar nog vrij is, is een soort van rommelhok. Er past net een bed in. De twee andere bewoners hebben het beter getroffen, althans qua woonruimte ....

01 Denk niet (dat het iemand kan schelen).mp3

04 Andersom.mp3